Install Pixel Base Code The pixel base code tracks activity on your website, providing a baseline for measuring specific events. Copy the base code below and paste it between the header tags on every page of your website:
A+ A A-

“Green Coast Luxury Resort” po ndërtohet në brigjet e detit Jon, në një nga plazhet më të bukur të rivierës Shqiptare, në zonën e Palasës. Si një nga resortet më të mira në rajon kombinon elegancën e arkitekturës me vlerat e paçmuara të natyrës, historisë dhe kulturës. Unik në llojin e tij në Shqipëri, resorti shtirhet në më shumë se 20 hektarë me një shumëllojshmëri vilash dhe apartamentesh, me një hotel në standart 5 yje, me struktura të integruara shërbimi dhe argetimi, me shëtitoren buzë detit. “Green Coast Luxury Resort” nuk është vetëm destinacioni më i ri në Mesdhe por është një investim i sigurt me kthim të shpejtë nëpërmjet programit të qiradhenies. Risitë si; investimi në bashkëpronësi, shërbimi personalizuar “Butler”, janë vlera të shtuara të cilat përqasin turizmin Shqiptar me kërkesat e tregut Europian.

 

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251

  • Rruga “Dervish Hima”

    pallati “Ambasador 3”, kati 4,

    dera 26