Një investim i zgjuar

Programi i Qiradhënies

Green Coast është një prej resorteve më elitare në Ballkan, përqafuar nga deti i kristaltë nga njëra anë dhe nga malet e kodrat e gjelbërta nga ana tjetër.

Lexo më Shumë
Bashkëpronësia e Pronës

Bashkëpronësia e Pronës është një formë blerjeje e huazuar nga Europa ku dy ose më shumë bashkëpronarë investojnë në sasi të ndryshme mbi çmimin në një pronë në Green Coast.

Lexo më Shumë