Shërbimet dhe ambientet e volitshme

Hoteli

Hoteli, i cili do të nisë të operojë në treg në vitin 2021, do të jetë zemra e “Destinacionit Green Coast”, një zbulimi të ri në Mesdheun e jugut, i pasur në kulturë, ushqim, natyrë dhe sporte përgjatë gjithë vitit. Hoteli ndodhet në brendinë e një parku të gjelbër tipik Mesdhetar, me fytyrë nga deti Jon, ishulli i Korfuzit e ishujsh të tjerë të vegjël grekë. Ndodhet në kufi të Parkut Kombëtar të Llogarasë, i cili është një destinacion i njohur i turizmit të gjelbër, frekuentuar që në vitet ’70 nga turistë holandezë dhe belgë për natyrën dhe kafshët e egra. Dizenjuar nga Alexandros N. Tombazis and Associates Architects, koncepti i hotelit lejon që të gjitha dhomat dhe suitat të ofrojnë pamje të detit Jon.

Lexo më Shumë
Shëtitorja

Mendojeni Green Coast Resort si një qytezë të vogël e të hareshme, ku mirëqenia juaj merr gjithnjë përparësi. Resorti është një parajsë shoqërore, duke nisur me shëtitoren elegante buzë detit, ku mund të kaloni momente të vyera me miq të vjetër e të rinj.

Lexo më Shumë
Shërbimet

Green Coast Resort u dedikohet rezidentëve në çdo ditë të vitit, i dedikohet rehatisë, mirëqenies e relaksimit të tyre dhe shërbimit me pesë yje.

Lexo më Shumë
Përfitimet e rezidentëve

Me anë të Kartës së Rezidentit Green Coast, rezidentët e Green Coast mund të qarkullojnë me karroca golfi dhe Citi Bike, përfitojnë hapësirë të dedikuar për të vendosur çadrën në plazh, si dhe çmime preferenciale nëse zgjedhin të përdorin shërbimet dhe ambientet e hotelit, etj.

Lexo më Shumë