Vilat e Vogla Individuale

Një shtëpi ëndrre në bregdetin e mrekullueshëm

Vilat e Vogla Individuale gëzojnë qetësinë e zonës përreth dhe pamjet panoramike të detit, qiellit dhe malit.


Këto rezidenca ndajnë të njëjtin koncept arkitektonik ashtu si dhe vilat individuale.


Vilat kanë sipërfaqe të mëdha toke, të mjaftueshme për të vendosur kënde lojërash për fëmijët, barbecue dhe për qëllime të tjera rekreative. Në projekt përfshihen dhe postet e parkimit.

Vilat e Vogla Individuale gëzojnë qetësinë e zonës përreth dhe pamjet panoramike të detit, qiellit dhe malit.

Këto rezidenca ndajnë të njëjtin koncept arkitektonik ashtu si dhe vilat individuale.

Vilat kanë sipërfaqe të mëdha toke, të mjaftueshme për të vendosur kënde lojërash për fëmijët, barbecue dhe për qëllime të tjera rekreative. Në projekt përfshihen dhe postet e parkimit.

Karakteristikat e Vilës

Sipërfaqe e brendshme 140 m2

Nga 250 deri në 500 m2 sipërfaqe trualli me 2 zona parkimi.

Kati përdhe përfshinë dhomë ndenjeje me hapsirë të bollshme, kuzhinë/ dhomë ngrënie, dhe tualet.

Kati i parë përfshinë 2 dhoma gjumi, tualet dhe ballkon.

Shërbimet e menaxhimit të pronës gjatë gjithë vitit.

Sipërfaqe banimi:140 m² sipërfaqe e brendshme
Sipërfaqe trualli:250 – 500m²
Dhoma gjumi:2
Tualete:2
Vendndodhja:Palasa, Dhërmi/ Vlora
Pamje:Pamje të mrekullueshme të detit Jon

Më shumë

Kërkesat

Për më shumë informacion rrethe Green Coast, ju lutemi përdorni formën e mëposhtme.


Si mund t'iu ndihmojmë?