A+ A A-

Mundësi financimi

Kompania “Green Coast” në bashkëpunim me bankat më të mira në Shqipëri dhe Kosovë ofron lehtësi në financimin e klientëve.

Në çdo rast ju do të gjeni: 

1. Proces të përshpejtuar financimi. 
2. Norma të ulëta interesi. 
3. Mundësi për sigurimin e kolateralit. 
4. Punonjës të dedikuar të Bankës për klientët e Green Coast 

Llogaritë kredinë

Shuma e kredisë Eur
Kohëzgjatja e pagesës së kredisë (vite):
Interesi vjetor i kredisë (%):


Vlera në Eur/muaj:

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251
  • +355692020073

  • Rruga “Dervish Hima”

    Pallati Ambasador 3, Kati 4,

    Ap 61, Tirane, Albania