A+ A A-

Benefitet e banorit

Banorët e kompleksit Green Coast përfitojnë një sërë shërbimesh dhe benefitesh nga statusi i të qënit banor, siç janë: ‘City Bike’, ‘Buggy Cast’ (shërbim transporti) brenda resortit, ambjente të dedikuara për vendosjen e çadrave të diellit, si edhe çmime preferenciale për shërbimet dhe facilitetet e ofruara nga hoteli. Banorët e resortit do të kenë në dispozicion një faqe ëeb të dedikuar për të ndarë mendime ose shqetësime që mund të kenë. Për të përfituar nga këto benefite banorët do të pajisen me kartën e banorit (Owner Card).

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251
  • +355692020073

  • Rruga “Dervish Hima”

    Pallati Ambasador 3, Kati 4,

    Ap 61, Tirane, Albania