A+ A A-
Në cdo ditë të vitit i kushtohet kujdes i veçantë mirëmbajtjes se ambienteve të përbashëkta. Me strukura të veçanta ofrohet mirëmbajtje në 24 orë në ditë. Kompleksi është i siguruar me kamera, poste roje në pjesë të ndryshme të tij. Hyrjet në resort janë të kontrolluara dhe me karta të personalizuara.

Pastrimi, disifektimi, mbledhja e plehrave, rikonstruktimi vazhdueshëm janë element kyç për jetesën në një komunitet të shëndetshëm. Gjelbërimi ka një fond të veçantë për pasurim dhe kujdes në vijmësi. Kompleksi ka hapsira të dedikuara për parkim si në brendësi të tij, ashtu dhe në shëtitore buzë detit
Shërbimi personalizuar “Buttler Service” është ndër elementët kryesor dhe unik të një standarti me 5 yje. Për çdo banorë, edhe gjatë kohës së mungesës së tij në shtëpi, ofrohet shërbim i dedikuar.

Një staf i dedikuar kujdeset për çdo mirëmbajtje të ambienteve të brëndshme të shtëpisë, pastrim, gjelbërim, siguri ekstra, shërbime transporti.

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251
  • +355692020073

  • Rruga “Dervish Hima”

    Pallati Ambasador 3, Kati 4,

    Ap 61, Tirane, Albania