A+ A A-

Siguria ligjore

“Green Coast Luxury Resort” konsiderohet si një investim me rëndësi të veçantë në sektorin e turizmit në Shqipëri, i cili ndikon zhvillimin ekonimik të zonës dhe vendit në tërësi. Investitor i vetëm i projektit “Green Coast” është Balfin Group, grupi më i madh dhe më i fuqishëm i investimeve, jo vetëm në Shqipëri por edhe në Rajon. Projekti Green Coast është i pajisur me leje zhvillimore të miratuar me vendim të Këshillit të Ministrave si dhe leje ndertimore për secilën godinë.
Të gjithë klientët të cilët investojnë në blerjen e një prone në resortin “Green Coast”, do të pajisen me çertifikatë pronësie për tokën dhe godinën e ndërtimit. Kjo pronësi e përfituar është e përjetshme dhe e trashëgueshme.
Në Korrik të vitit 2016, “Green Coast Luxury Resort” ka marrë titullin “Investitor strategjik me procedurë të veçantë” si rrjedhojë e vlerës së lartë të investimit, e cila kalon shfirën e 52’000’000 euro.

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251
  • +355692020073

  • Rruga “Dervish Hima”

    Pallati Ambasador 3, Kati 4,

    Ap 61, Tirane, Albania