About Altina Banaj

This author has not yet filled in any details.
So far Altina Banaj has created 6 blog entries.

Balfin Real Estate & Hospitality feston një sezon të suksesshëm në Green Coast Resort & Residences

I cilësuar si “Destinacioni” për të gjithë pushuesit vendas por edhe të huaj, Green Coast Resort & Residences ka shënuar një performancë absolute sidomos për përcjelljen e një Lifestyle elitar, luksoz dhe me standarde dedikuar jo vetëm rezidentëve të saj por të gjithë atyre që Green Coast Resort & Residences e kanë pasur një “must”

2021-10-15T16:32:19+00:00

The Balfin Group Affiliates Green Coast Resort and Residences in Albania with Interval International

MIAMI, March 1, 2021 /PRNewswire/ -- Interval International, a prominent worldwide provider of vacation services, announced the addition of Green Coast Resort and Residences in Palasa, Albania, to its global vacation network. Situated within a multimillion-dollar mixed-use beachfront property on the southwestern Albanian coastline, across from the Italian peninsula in the heart of the

2021-05-27T09:57:17+00:00
Go to Top