Si të mbërrini

Palasa është lehtësisht e arritshme përmes fluturimeve direkte në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës e më pas përmes rrugëve automobilistike nga Tirana drejt Green Coast. Porti i Vlorës, Sarandës dhe Himarës janë një tjetër rrugë për të mbërritur në Palasë. Deti është mjaftueshëm i thellë që jahtet t’i afrohen plazhit.

Lexo më Shumë

Aeroporti Ndërkombëtar i Vlorës (52 km larg Green Coast), një projekt i ri i qeverisë shqiptare, do të përmirësojë infrastrukturën e rajonit duke siguruar një tjetër mundësi mbërritjeje në Palasë, përveç portit detar.