Një investim i zgjuar

Të ardhura të garantuara

Bli, Regjistrohu në programin Qiradhënie, Dhe fito … me garancinë Green Coast!

Lexo më Shumë
Programi i Qiradhënies

Green Coast është një prej resorteve më elitare në Ballkan, përqafuar nga deti i kristaltë nga njëra anë dhe nga malet e kodrat e gjelbërta nga ana tjetër.

Lexo më Shumë
Bashkëpronësia e Pronës

Bashkëpronësia e Pronës është një formë blerjeje e huazuar nga Europa ku dy ose më shumë bashkëpronarë investojnë në sasi të ndryshme mbi çmimin në një pronë në Green Coast.

Lexo më Shumë
Financimi Pronës

Falë partneritetit me bankat kryesore në Shqipëri, tashmë mund të keni vilën tuaj të ëndrrave në Palasë, perla e detit Jon. Green Coast ofron lehtësira investimi për ju duke mbuluar kolateralin edhe para përfundimit të ndërtimit të pronës.

Lexo më Shumë