Financimi i Pronës

Mundësi fantastike për të blerë vilën tuaj në Green Coast , resorti më elitar në Shqipëri!

Falë partneritetit me bankat kryesore në Shqipëri, tashmë mund të keni vilën tuaj të ëndrrave në Palasë, perla e detit Jon.

Green Coast ofron lehtësira investimi për ju duke mbuluar kolateralin edhe para përfundimit të ndërtimit të pronës.

  • Oferta jonë

Mundësi financimi deri në 70% të çmimit të banesës për të gjitha vilat
individuale, vilat twin dhe vilat 4 familjare.

Parametrat e kredisë hipotekoreVlera (për tipologjitë e sipërpërmendura)
Përqindja e financimit nga bankaDeri në 70% të vlerës së pronës
Afati i kredisëDeri në 20 vjet
KolateraliNë fazën fillestare të ndërtimit nuk ka nevojë për
kolateral, pasiGreen Coast garanton kredidhënien për ju.
Mund të merrni kredipara përfundimit të ndërtimit dhe më
pas, prona juaj regjistrohet si kolateral vetëm pas
lëshimit të certifikatës së pronësisë.
MonedhaEUR
Norma vjetore e interesitFiks 2.9% për vitin e parë

Euribor + 3.9% për periudhën e mbetur, me minimum 3.9%

BonusKartë Krediti VISA GOLD me limit të aprovuar 1,000 EUR
  • Kush mund të përfitojë nga kjo kredi?

Çdo shtetas shqiptar ose i huaj mund të aplikojë si individ, kompani, i punësuar ose i vetëpunësuar.

  • Si mund të aplikohet?

Për informacion të plotë është e nevojshme që të kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve në Green Coast, i cili do t’ju informojë për procesin në vijim dhe do të ndërmjetësojë komunikimin me bankën përkatëse.