Programi i Qiradhënies

Programi i Qiradhënies është një shërbim i cili u ofrohet gjithë rezidentëve të Green Coast nga një ekip i dedikuar e me përvojë që synon të sigurojë kthim të lartë nga investimi, duke nisur nga 13 vite. Përveçse sigurojmë të ardhura të rregullta, kujdesemi dhe për mirëmbajtjen e shtëpive dhe akomodimin më të mirë të mundshëm.

Afërsia me plazhet dhe qytetet më të bukura pranë detit Jon (duke përfshirë ishullin grek, Korfuzin) dhe jeta e gjallë e natës e bëjnë Green Coast ëndrrën e çdo investitori, me ROI të shpejtë përmes programit tonë të qirasë.