Vacation Ownership

Vacation Ownership është një koncept inovativ mbi blerjen e kohës së pushimeve, ku pushuesit mund ta blejnë atë në periudha të ndryshme të jetës së tyre, por me çmimet aktuale. Ata të cilët dëshirojnë të kenë një shtëpi të dytë dhe të shijojnë këtë stil jetese në ambiente pushimesh me pronësi të përbashkët, mund të përfshihen në Platformën e Pronësisë së Pushimeve duke blerë kohën e pushimeve, pa qënë e nevojshme pagesa e vlerës së plotë të shtëpisë.