Investitor Strategjik

Green Coast, një investim gjigand në Mesdhe synon ta vendosë Palasën në të njëjtin rang me destinacione të tjera turistike të njohura në botë. Si një prej investimeve më të rëndësishme në turizmin shqiptar me një vlerë që arrin 100,000,000 Euro, Green Coast do të ndikojë jo vetëm në rritjen ekonomike të zonës, por gjithashtu edhe të Shqipërisë. Falë kontributit domethënës në industrinë e turizmit, në korrik të 2016-s, Green Coast mori titullin “Investitor Strategjik”.

Rreth Grupit Balfin:

Grupi Balfin, investitori dhe zotëruesi i vetëm i projektit Green Coast, është grupi më i madh dhe më inovator i investimeve në Shqipëri e rajon, i njohur për investimet në qendrat tregtare QTU, TEG dhe SEG, zhvillimet e zonave rezidenciale dhe tregtare, në turizëm me projekte si Green Coast Resort and Residences dhe Vala Mar Residences, industrinë e modës dhe atë minerare, si dhe në aktivitetet e shitjeve me pakicë me rrjetet e dyqaneve Neptun, Jumbo, etj.

· Kompanitë e grupit punësojnë mbi 5,000 njerëz.

· Xhiroja vjetore e grupit tejkalon 600 milionë euro.

· Asetet totale të grupit vlerësohen më shumë se 500 milionë euro.

· Kompanitë e grupit janë të pranishme në Shqipëri, Austri, Maqedoninë e Veriut, Dubai, Kosovë, Greqi, Itali dhe Bosnje-Hercegovinë.

· Grupi Balfin ka një portofol investimesh të diversifikuar