Green Coast

Perla e Mesdheut

Rreth Green Coast

Green Coast Resort, një investim i rrallë në Shqipëri dhe një projekt elegant që i shtohet Mesdheut, është ndërtuar në mënyrë strategjike në Palasë – një prej fshatrave më të bukur të Rivierës Shqiptare, në afërsi të Vlorës.

Lexo më Shumë
Investitor Strategjik

Green Coast, një investim gjigand në Mesdhe synon ta vendosë Palasën në të njëjtin rang me destinacione të tjera turistike të njohura në botë. Si një prej investimeve më të rëndësishme në turizmin shqiptar me një vlerë që arrin 100,000,000 Euro, Green Coast do të ndikojë jo vetëm në rritjen ekonomike të zonës, por gjithashtu edhe të Shqipërisë.

Lexo më Shumë
Menaxhimi i resortit

Hapësirat e përbashkëta marrin vëmendje të veçantë përgjatë gjithë vitit. Falë strukturave specifike, resorti është nën kujdes dhe mirëmbajtje të vazhdueshme.

Lexo më Shumë
Karriera

Green Coast pjesë e Balfin Group, është një ndër kompanitë më të mëdha në fushën e turizmit në Shqipëri. Green Coast punëson profesionistë të fushave të ndryshme, të cilët kanë si parim profesionalizmin, përkushtimin dhe dëshirën për t'u përballur me çdo sfidë.

Lexo më Shumë