Shërbimet dhe ambientet e volitshme

Shëtitorja

Mendojeni Green Coast si një qytezë të vogël e të hareshme, ku mirëqenia juaj merr gjithnjë përparësi. Green Coast është një parajsë shoqërore, duke nisur me shëtitoren elegante buzë detit, ku mund të kaloni momente të vyera me miq të vjetër e të rinj.

Lexo më Shumë
Hoteli

Hoteli do të jetë zemra e “Destinacionit Green Coast”, një zbulim i ri në Mesdheun e jugut, i pasur në kulturë, ushqim, natyrë dhe sporte përgjatë gjithë vitit. Hotdo të jetë i pozicionuar me fytyrë nga deti Jon, ishulli i Korfuzit e ishuj të tjerë të vegjël grekë. Ndodhet në kufi të Parkut Kombëtar të Llogarasë, i cili është një destinacion i njohur i turizmit të gjelbër, frekuentuar që në vitet ’70 nga turistë holandezë dhe belgë për natyrën dhe kafshët e egra

Lexo më Shumë
Shërbimet

Green Coast Resort and Residences u dedikohet rezidentëve në çdo ditë të vitit, i dedikohet rehatisë, mirëqenies e relaksimit të tyre dhe shërbimit me pesë yje

Lexo më Shumë
Përfitimet e rezidentëve

Me anë të Kartës së Rezidentit Green Coast, rezidentët e Green Coast mund të qarkullojnë me karroca golfi dhe Citi Bike, përfitojnë hapësirë të dedikuar për të vendosur çadrën në plazh, si dhe çmime preferenciale nëse zgjedhin të përdorin shërbimet dhe ambientet e hotelit, etj.

Lexo më Shumë
Oferta të dedikuara për klientët

Krahas ekspertizës së ofruar në shërbimin e shitjes së pronës, ajo që vijon nga Green Coast është mbështetja maksimale e klientëve për akomodimin në banesën e re. Me këtë qëllim, Green Coast ka bashkëpunuar me disa partnerë të rëndësishëm, të cilët operojnë tashmë prej vitesh në tregun shqiptar në industri të ndryshme, me rezultat krijimin e një banese cilësore si edhe të një ambienti të gëzueshëm. Në këtë broshurë do të gjeni një paketë ofertash preferenciale, të dedikuara për klientët e Green Coast, duke ofruar larmishmëri zgjedhjesh për arredim sipas kërkesave dhe dëshirave të tyre.