Përfitimet e rezidentëve

Me anë të Kartës së Rezidentit Green Coast, rezidentët e Green Coast mund të qarkullojnë me karroca golfi dhe Citi Bike, përfitojnë hapësirë të dedikuar për të vendosur çadrën në plazh, si dhe çmime preferenciale nëse zgjedhin të përdorin shërbimet dhe ambientet e hotelit, etj.

Një faqe në internet do të jetë e disponueshme për banorët e vendpushimit në mënyrë që ata të mund të ndajnë mendimet ose shqetësimet e tyre. Për të përfituar nga këto përfitime, banorët do të pajisen me një kartë rezidenti (Karta e Pronarit).