Premium Lifestyle

Zgjidhni llojin e pronës tuaj

Vilat Elite Deluxe

Vilat Elite Deluxe ndodhen në linjën e parë të resortit, e si rrjedhim kanë privilegjin e të pozicionuarit më pranë detit.

Lexo më Shumë
Vilat Individuale

Vilat Individuale janë shembulli karakteristik i shtëpive të bukura buzë detit.

Lexo më Shumë
Vilat Twin

Vilat Twin janë një zgjedhje e shkëlqyer për sa i përket aspektit ekonomik.

Lexo më Shumë
Vilat 4 Familjare

Vilat 4 Familjare në Green Coast kanë të njëjtin stil unik me vilat e tjera, me arkitekturë kontemporane, kopshte private dhe pamje panoramike të detit.

Lexo më Shumë