Vilat 4 Familjare

Vilat 4 Familjare në Green Coast janë të ndërtuara në të njëjtin stil unik si vilat e tjera, me arkitekturë bashkëkohore, kopësht privat dhe pamje panoramike të detit. Vilat janë të pozicionuara në breza të ndryshëm të projektit, duke ofruar mundësinë e përzgjedhjes. Këto lloj vilash janë më të vogla dhe shumë të përshtatshme për çiftet e reja dhe familjet e vogla. Çdo vilë ka parkimin personal.

Karakteristikat e Vilës

Vila 4 Familjare janë të tipologjisë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe 74-111 m2 dhe ofrojnë këtë organizim: 1 ose 2 dhoma gjumi, ambienti i ndenjes, gatimit dhe i ngrënies, 1 tualet, 1 verandë ose 1 ballkon.

Më shumë

Kontakt

Cel:+355697006442
Cel:+355682064135

Kërkesat

Për më shumë informacion rrethe Green Coast, ju lutemi përdorni formën e mëposhtme.


Si mund t'iu ndihmojmë?