Vilat Twin

Vilat Twin janë të pozicionuara në qendër të Green Coast, në breza të ndryshëm të tij.

Pozicioni i tyre siguron gjithë intimitetin e nevojshëm që ju të ndiheni si në shtëpi.

Kjo tipologji vile shijon mrekullisht pamjen magjike të lindjes së diellit përtej malit dhe perëndimit në detin Jon.

Çdo vilë ka parkimin personal.


Vilat Twin, të pozicioniuara në qendër të rezortit, janë një zgjedhje e shkëlqyer për sa i përket aspektit ekonomik.

Nga dritaret e dhomës së gjumit mund të shijoni pamjen idilike të lindjes së diellit përtej malit dhe perëndimit në detin Jon.

Pozicioni i këtyre vilave siguron gjithë intimitetin e nevojshëm që ju të ndiheni si në shtëpi.


Me një dekorim elegant, një familje mund të pëfitojë dhe të shijojë hapësira të përshtatshme për jetesë.

Karakteristikat e Vilës

Vilat Twin kanë sipërfaqe prej 148-171 m2 e cila ofron këtë zgjidhje:

  • Kati përdhe përbëhet nga ambienti i ndenjes, ambienti i gatimit dhe i ngrënies, 1 tualet dhe 1 verandë.
  • Kati i parë përbëhet nga 2 dhoma gjumi, 1 tualet dhe 1 ballkon.

Më shumë

Kontakt

Cel:+355697006442
Cel:+355682064135

Kërkesat

Për më shumë informacion rrethe Green Coast, ju lutemi përdorni formën e mëposhtme.


Si mund t'iu ndihmojmë?