Vilat 4 Familjare

Një shtëpi ëndrre në bregdetin e mrekullueshëm

Vilat 4 Familjare në Green Coast janë të ndërtuara në të njëjtin stil unik si vilat e tjera, me arkitekturë bashkëkohore, kopsht privat dhe pamje panoramike të detit. Vilat janë të pozicionuara në linja të ndryshme të ndërtimit, duke ofruar mundësinë e përzgjedhjes. Këto lloj vilash janë më të vogla dhe shumë të përshtatshme për çiftet e reja dhe familjet e vogla. Vilat 4 Familjare janë zgjedhja e shkëlqyer për këdo që dëshiron shpesh të shijojë pushime për t’iu larguar jetës së përditshme.

Karakteristikat e Vilës

Karakteristikat e Vilave 4 Familjare

Ndërtuar me një stil unik, arkitekturë moderne, me oborr, me pamje nga deti, duke siguruar privatësi të plotë dhe qetësi maksimale.

Vila 4 Familjare: Vila 1, sipërfaqe totale 97 m2

Me një sipërfaqe të brendshme prej 90.8 m2 vila përfshin dhomën e ndenjes dhe ngrënies, kuzhinën, 2 dhoma gjumi dhe tualetin. Është e pozicionuar në katin përdhe, me 6.3 m2 verandë.

Vila 4 Familjare: Vila 2, sipërfaqe totale 74 m2

Me një sipërfaqe të brendshme prej 65.5 m2 vila përfshin dhomën e ndenjes dhe ngrënies, kuzhinën, 1 dhomë gjumi dhe tualetin. Është e pozicionuar në katin përdhe, me 8 m2 verandë.

Vila 4 Familjare: Vila 3, sipërfaqe totale 111 m2

E pozicionuar në katin e parë, me sipërfaqe të brendshme  prej 110.7 m2, vila përfshin dhomën e ndenjes dhe ngrënies, kuzhinën, 2 dhoma gjumi, tualetin dhe ballkonin.

Vila 4 Familjare: Vila 4, sipërfaqe totale 84 m2

E pozicionuar në katin e parë, me sipërfaqe të brendshme prej 83.4 m2   vila përfshin dhomën e ndenjes dhe ngrënies, kuzhinën, 2 dhoma gjumi, tualetin dhe ballkonin.

Sipërfaqe trualli:58  –   423 m²
Vendndodhja:Palasa,Dhërmi/ Vlora
Pamje:Pamje të mrekullueshme të detit Jon

Më shumë

Kërkesat

Për më shumë informacion rrethe Green Coast, ju lutemi përdorni formën e mëposhtme.


Si mund t'iu ndihmojmë?


Vilat 4 Familjare janë zgjedhja ideale për familjet e reja, çiftet dhe për këdo që do të largohet herë pas here nga trysnia e jetës së përditshme.