Vilat e vogla Individuale

Një shtëpi ëndrre në bregdetin e mrekullueshëm

Vilat e Vogla Individuale gëzojnë qetësinë e zonës përreth dhe pamjet panoramike të detit, qiellit dhe malit.


Këto rezidenca ndajnë të njëjtin koncept arkitektonik ashtu si dhe vilat individuale.


Vilat kanë sipërfaqe të mëdha toke, të mjaftueshme për të vendosur kënde lojërash për fëmijët, barbecue dhe për qëllime të tjera rekreative. Në projekt përfshihen dhe postet e parkimit.

Vilat e Vogla Individuale gëzojnë qetësinë e zonës përreth dhe pamjet panoramike të detit, qiellit dhe malit.

Këto rezidenca ndajnë të njëjtin koncept arkitektonik ashtu si dhe vilat individuale.

Vilat kanë sipërfaqe të mëdha toke, të mjaftueshme për të vendosur kënde lojërash për fëmijët, barbecue dhe për qëllime të tjera rekreative. Në projekt përfshihen dhe postet e parkimit.

Karakteristikat e Vilës

Sipërfaqe e brendshme 140 m2

Nga 245 deri në 500 m2 sipërfaqe trualli me 2 zona parkimi.

•Kati përdhe përfshin dhomën e ndjenjes, kuzhinën, dhomën e ngrënies dhe tualetin.

•Kati i parë përfshin 2 dhoma gjumi, tualet dhe ballkon.

Sipërfaqe banimi:140 m²
Sipërfaqe trualli:245 – 500m²
Dhoma gjumi:2
Tualete:2
Vendndodhja:Palasë, Dhërmi/ Vlorë
Pamje:Pamje të mrekullueshme të detit Jon

Më shumë

Kërkesat

Për më shumë informacion rrethe Green Coast, ju lutemi përdorni formën e mëposhtme.


Si mund t'iu ndihmojmë?