Vilat Elite

Një shtëpi ëndrre në bregdetin e mrekullueshëm

Të ndara nga Vilat Elite Deluxe nga një korsi e bukur me pemë, vilat Elite, janë të pozicionuara me pamje nga deti dhe shumë pranë detit.


Fjala kyçe e arkitekturës së këtyre vilave është hapësira.


Ambientet e brendshme dhe të jashtme janë mjaftueshëm të mëdha për të ndërtuar një mjedis praktik, komod dhe argëtues për gjithë familjen.


Hapësirat e kësaj vile lejojnë të përshfaqen lirisht aftësitë tuaja dekoruese  duke i përshtatur lehtësisht me nevojat e familjes dhe mënyrën tuaj të jetesës. Në projektin e vilës gjithashtu përfshihen një pishinë e bukur  dhe vende parkimi.

Të ndara nga Vilat Elite Deluxe nga një korsi e bukur me pemë, vilat Elite, janë të pozicionuara me pamje nga deti dhe shumë pranë detit.

Fjala kyçe e arkitekturës së këtyre vilave është hapësira.

Ambientet e brendshme dhe të jashtme janë mjaftueshëm të mëdha për të ndërtuar një mjedis praktik, komod dhe argëtues për gjithë familjen.


Hapësirat e kësaj vile lejojnë të përshfaqen lirisht aftësitë tuaja dekoruese  duke i përshtatur lehtësisht me nevojat e familjes dhe mënyrën tuaj të jetesës. Në projektin e vilës gjithashtu përfshihen një pishinë e bukur  dhe vende parkimi.

Karakteristikat e Vilës

Sipërfaqe e brendshme 378 m2

Nga 650 deri në 800 m2 sipërfaqe trualli me 2 zona parkimi.

Kati përdhe përfshinë dhomë ndenjeje me hapsirë të bollshme, kuzhinë/ dhomë ngrënie, tualet dhe lavanderi.

Kati i parë përfshinë dhomë ndenjeje me 3 dhoma gjumi të mëdha, 3 tualete, ballkon dhe tarracë.

Shërbimet e menaxhimit të pronës gjatë gjithë vitit.

Sipërfaqe banimi:269 m² sipërfaqe e brendshme dhe 109 m2 të verandës dhe tarracës
Sipërfaqe trualli: 650 – 800m²
Dhoma gjumi:3
Tualete:3
Vendndodhja:Palasa, Dhërmi/ Vlora
Pamje:Pamje të mrekullueshme të detit Jon

Më shumë

Kërkesat

Për më shumë informacion rrethe Green Coast, ju lutemi përdorni formën e mëposhtme.


Si mund t'iu ndihmojmë?