Vilat Individuale

Një shtëpi ëndrre në bregdetin e mrekullueshëm

Vilat Individuale ndodhen në 3 brezat e parë të Green Coast, duke qënë afër me detin dhe njëkohësisht mjaftueshëm larg nga plazhi, për të krijuar një ambient më intim për ata që vlerësojnë së tepërmi privatësinë.


Edhe pse pak më të vogla në sipërfaqe, sipërfaqja e tokës është e përshtatshme për ndërtimin e një parku lojërash për fëmijë ose pishinë.

Vilat Individuale janë shembulli karakteristik i shtëpive të bukura buzë detit.

Rezidenca është mjaftueshëm larg nga plazhi për të krijuar një ambient më intim për ata që vlerësojnë së tepërmi privatësinë.

Edhe pse pak më të vogla në sipërfaqe, sipërfaqja e tokës është e përshtatshme për ndërtimin e një parku lojërash për fëmijë dhe pishinë.

Karakteristikat e Vilës

Sipërfaqe e brendshme 177 m²

Nga 305 deri në 582 m²  sipërfaqe trualli me 2 zona parkimi.

•Kati përdhe përfshin dhomën e ndenjejes me hapësirë të bollshme, kuzhinë/ dhomë ngrënie, tualet dhe lavanderi.

•Kati i parë përfshin 3 dhoma gjumi, tualet dhe ballkon.

Shërbimet e menaxhimit të pronës gjatë gjithë vitit.

Sipërfaqe banimi:177 m²
Sipërfaqe trualli:305 – 582m²
Dhoma gjumi:3
Tualete:2
Vendndodhja:Palasë, Dhërmi/ Vlorë
Pamje:Pamje të mrekullueshme të detit Jon

Më shumë

Kërkesat

Për më shumë informacion rrethe Green Coast, ju lutemi përdorni formën e mëposhtme.


Si mund t'iu ndihmojmë?