Vilat Twin

Një shtëpi ëndrre në bregdetin e mrekullueshëm

Vilat Twin, të pozicioniuara në qendër të rezortit, janë një zgjedhje e shkëlqyer për sa i përket aspektit ekonomik.


Nga dritaret e dhomës së gjumit mund të shijoni pamjen idilike të lindjes së diellit përtej malit dhe perëndimit në detin Jon.


Pozicioni i këtyre vilave siguron gjithë intimitetin e nevojshëm që ju të ndiheni si në shtëpi.


Me një dekorim elegant, një familje mund të pëfitojë dhe të shijojë hapësira të përshtatshme për jetesë.

Vilat Twin, të pozicioniuara në qendër të rezortit, janë një zgjedhje e shkëlqyer për sa i përket aspektit ekonomik.

Nga dritaret e dhomës së gjumit mund të shijoni pamjen idilike të lindjes së diellit përtej malit dhe perëndimit në detin Jon.

Pozicioni i këtyre vilave siguron gjithë intimitetin e nevojshëm që ju të ndiheni si në shtëpi.


Me një dekorim elegant, një familje mund të pëfitojë dhe të shijojë hapësira të përshtatshme për jetesë.

Karakteristikat e Vilës

Sipërfaqe e brendshme 171 m2

Strukturuar në një hapësirë dykatëshe e cila përfshin dhomë ndenjeje dhe dhomë ngrënie, kuzhinë, tualet, 2 dhoma gjumi dhe lavanderi.

Shërbimet e menaxhimit të pronës gjatë gjithë vitit.

Sipërfaqe banimi:162 m² sipërfaqe e brendshme dhe 84 m2 të verandës
Sipërfaqe trualli:200 – 400m²
Dhoma gjumi:2
Tualete:1
Vendndodhja:Palasa, Dhërmi/ Vlora
Pamje:Pamje të mrekullueshme të detit Jon

Më shumë

Kërkesat

Për më shumë informacion rrethe Green Coast, ju lutemi përdorni formën e mëposhtme.


Si mund t'iu ndihmojmë?