Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit “MGallery boutique hotel” në rivierën Shqiptare!

Accor, një prej emrave dhe rrjeteve kryesorë të hotelerisë në botë dhe Green Coast Hotel Sh.p.k. kanë kënaqësinë të njoftojnë nisjen e bashkëpunimit për zhvillimin e hotelit të parë MGallery në vend. Hoteli me 112 dhoma i vendosur në Palasë, Vlorë do të mirëpresë vizitorët e parë në Prill 2024 dhe do të shënojë një

2021-05-27T09:18:27+00:00

Green Coast përzgjidhet si anëtar i platformës së gjigandit amerikan Interval International

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kompania Green Coast, pjesë e Grupit Balfin, një nga grupet investuese më të rëndësishme jo vetëm në Shqipëri por dhe në rajonin e Ballkanit Perëndimor, ka prezantuar dhe po zhvillon një nga projektet më ambicioze në sektorin e turizmit në vend. Kjo kompani vazhdon të suprizojë, jo vetëm për projektin me arkitekturë të veçantë që

2021-05-27T09:18:43+00:00

Projekti “Green Coast”, nxitës i punësimit dhe promovimit të vlerave të Palasës

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Turizmi është transformuar në një prej industrive kryesore përsa i përket ndikimit në ekonominë kombëtare të Shqipërisë dhe akoma më shumë për ekonomitë e vogla lokale. Krahas vëmendjes së institucioneve qeverisëse, qendrore apo vendore, ndikim të madh ka pas edhe investimi nga ana e shoqërive private. Mbështetja e zhvillimit të turizmit në një perspektivë strategjike

2021-05-27T09:16:15+00:00

Grupi Balfin dhe Green Coast – në Konferencën Adria Forum, Zagreb

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Grupi BALFIN si gjithmonë novator dhe në kërkim të çdo iniciative të re dhe zhvillimi të fundit në sektorët ku operon, nuk mund të mungonte në Konferencën Adria Forum, të zhvilluar gjatë muajit Shkurt në Zagreb, me pjesëmarrës investitorë dhe përfaqësues të industrisë së hoteleri - turizmit nga vende të ndryshme të rajonit. E ftuar

2021-05-27T09:20:30+00:00

Green Coast Resort and Residences vijon të promovohet jashtë kufijve të Shqipërisë… këtë herë në Zyrih, Zvicër

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Gjatë muajit Shkurt në Zyrih, Zvicër u organizua eventi “Mundësitë e investimit në Green Coast Resort and Residences në Shqipëri” i cili kishte për qëllim promovimin e Shqipërisë dhe të turizmit shqiptar e në mënyrë të veçantë të projektit Green Coast. Në këtë event ishin të ftuar përfaqësues të trupave diplomatike, përfaqësues të kompanive të

2021-05-27T09:20:38+00:00

“Terapia Blu”- Arratisu nga rutina e përditshmërisë drejt magjisë së natyrës… Rrëmbehu nga lumturia dhe relaksi që “bluja” ofron!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]                                                                                                                                                                                         Palasë, 2020 “Ata që jetojnë pranë detit, vështirë se do të formonin një mendim të vetëm në të cilin deti nuk do të ishte pjesë!” - Hermann Broch. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]“Terapia Blu” Shumë prej nesh e lidhin detin me ndjenjën e lumturisë, relaksit dhe shkëputjes nga rutina e përditshmërisë drejt arratisjes në natyrën magjepsëse. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image

2021-05-27T09:20:46+00:00

Green Coast mbështet sërish studentët ekselentë të turizmit

Industria e turizmit luan një rol jetik në ekonominë globale dhe në gjithë komunitetin përkatës. Teksa në vitin 2018 kjo industri gjeneroi 10.4% të Prodhimit të Brendshem Bruto në rang global duke rritur ndjeshëm treguesit e punësimit, viti 2019 pritet të mbyllet me shifra akoma më optimiste.   Në Shqipëri duke iu referuar të dhënave

2021-05-27T09:20:56+00:00

Argëtim dhe emocione pa fund këtë sezon veror, në resortin më elitar në Shqipëri

Riviera Shqiptare është padiskutim një nga zonat më mahnitëse të Shqipërisë, me bukuri të jashtëzakonshme natyrore, me ujëra të kristalta e plazhe magjepsëse, me trashëgimi të pasur kulturore e historike dhe atraksione të panumërta, të cilat ofrojnë shumë për eksplorim. Kjo zonë ofron një udhëtim mbresëlënës dhe plot surpiza për këdo që e viziton dhe

2021-05-27T09:21:57+00:00

Përfito tani nga ky investim unik – të ardhurat pasive, më të sigurta se kurrë!

Në ditët e sotme, të ardhurat financiare janë një ndër çështjet më thelbësore për çdo familje apo biznes. Ekspertët në fushën e ekonomisë shprehen se një nga mënyrat më të thjeshta për të përfituar pavarësinë financiare, është të rikonceptosh jetën tënde në një mënyrë të tillë, që një pjesë e konsiderueshme e të ardhurave të

2021-05-27T09:23:08+00:00

Kala Festival, eventi ndërkombëtar vlerëson Green Coast dhe rivierën shqiptare

"Riviera Shqiptare është një nga brigjet më mbresëlënëse në botë, në të cilën zhvillimi i turizmit të qëndrueshëm sa vjen e po bëhet më konkret. E ardhmja e Rivierës Shqiptare do të përfshijë Green Coast Resort, një projekt i cili po zhvillohet në Palasë, shumë afër me Dhermiun, i rrethuar nga flora dhe fauna e

2021-05-27T09:26:10+00:00
Go to Top