fbpx

About greencoast1

This author has not yet filled in any details.
So far greencoast1 has created 67 blog entries.

Përmbyllen me sukses punimet në Green Coast Resort & Residences

Përmbyllen me sukses punimet në Green Coast Resort & Residences duke shenjuar një moment shumë të rëndësishëm për këtë projekt ambicioz i cili është shembull suksesi dhe risie në tregun Shqiptar dhe rajon. Në një mbrëmje kushtuar të gjithë stafit të MANE, Green Coast dhe BALFIN Real Estate & Hospitality që bashkëpunuan në realizimin

2022-10-05T14:38:38+00:00

Jeni ende duke menduar për pushimet e verës? Ja 5 arsye pse Green Coast Resort & Residences është zgjedhja ideale

Teksa jemi në fillim të sezonit turistik dhe ngarkesa e përditshmërisë nuk ju ka lejuar të zgjidhni ku do t’i kaloni ditët e nxehta të verës, ne ju japin alternativën ideale, Green Coast Resort & Residences. Ja pesë arsye pse do të jetë më bukur të qëndroni jo thjesht vetëm brenda kufijve të Shqipërisë këtë

2022-05-31T11:30:12+00:00

Në vitin e katërt radhazi, Bursa “Green Coast” u akordua për studentët më të mirë të degës “Menaxhim Turizmi”, program master pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

Në vitin e katërt radhazi, Bursa “Green Coast” u akordua për studentët më të mirë të degës “Menaxhim Turizmi”, program master pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Fituesit e bursës me rezultate të larta për vitin 2021, ishin Alfred Abazi dhe Artemisa Kola. Studentët shprehën mirënjohje për këtë mbështetje duke e veçuar si

2022-02-07T11:41:35+00:00

Në vitin e katërt radhazi, Bursa “Green Coast” u akordua për studentët më të mirë të degës “Menaxhim Turizmi”, program master pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

Në vitin e katërt radhazi, Bursa “Green Coast” u akordua për studentët më të mirë të degës “Menaxhim Turizmi”

2022-02-04T12:31:58+00:00

Gjigandi i hotelerisë ACCOR dhe BALFIN Group nënshkruajnë marrëveshje për hapjen e të parit “MGallery boutique hotel” në rivierën Shqiptare!

Accor, një prej emrave dhe rrjeteve kryesorë të hotelerisë në botë dhe Green Coast Hotel Sh.p.k. kanë kënaqësinë të njoftojnë nisjen e bashkëpunimit për zhvillimin e hotelit të parë MGallery në vend. Hoteli me 112 dhoma i vendosur në Palasë, Vlorë do të mirëpresë vizitorët e parë në Prill 2024 dhe do të shënojë

2021-05-27T09:12:09+00:00

Akordohet bursa “Green Coast” 2020

Genti Çekani student ekselent i degës “Menaxhim Turizmi” në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, shpallet fitues i bursës “Green Coast” 2020. Për të tretin vit radhazi, tashmë një traditë që na bën krenarë, bursa përbën një mbështetje direkte për zbulimin e talenteve shqiptare në sektorin e turizmit, hotelerisë dhe mikpritjes. Procesi i akordimit të

2021-05-27T09:12:17+00:00

Green Coast përzgjidhet si anëtar i platformës së gjigandit amerikan Interval International

Kompania Green Coast, pjesë e Grupit Balfin, një nga grupet investuese më të rëndësishme jo vetëm në Shqipëri por dhe në rajonin e Ballkanit Perëndimor, ka prezantuar dhe po zhvillon një nga projektet më ambicioze në sektorin e turizmit në vend. Kjo kompani vazhdon të suprizojë, jo vetëm për projektin me arkitekturë të veçantë

2021-05-27T09:12:27+00:00

Projekti “Green Coast”, nxitës i punësimit dhe promovimit të vlerave të Palasës

Turizmi është transformuar në një prej industrive kryesore përsa i përket ndikimit në ekonominë kombëtare të Shqipërisë dhe akoma më shumë për ekonomitë e vogla lokale. Krahas vëmendjes së institucioneve qeverisëse, qendrore apo vendore, ndikim të madh ka pas edhe investimi nga ana e shoqërive private. Mbështetja e zhvillimit të turizmit në një perspektivë strategjike

2021-05-27T09:12:36+00:00

Grupi Balfin dhe Green Coast – në Konferencën Adria Forum, Zagreb

Balfin Group as always innovative and looking for any new initiatives and recent developments in all the sectors where it operates was present at Adria Forum Conference, held on February in Zagreb, with a lot of other investors and representatives of the Hospitality & Tourism industry, from different countries of the region. Mrs. Adriana

2021-05-27T09:16:32+00:00

Green Coast Resort and Residences vijon të promovohet jashtë kufijve të Shqipërisë… këtë herë në Zyrih, Zvicër

Gjatë muajit Shkurt në Zyrih, Zvicër u organizua eventi “Mundësitë e investimit në Green Coast Resort and Residences në Shqipëri” i cili kishte për qëllim promovimin e Shqipërisë dhe të turizmit shqiptar e në mënyrë të veçantë të projektit Green Coast. Në këtë event ishin të ftuar përfaqësues të trupave diplomatike, përfaqësues të kompanive

2021-05-27T09:16:46+00:00
Go to Top