Green Coast Map Albania Coast

albania Green Coast Destination Photo Albania SHQIPËRIA Shqipëria shtrihet në Evropën Juglindore dhe është një nga thesaret më pak të zbuluara të kontinentit. Territori shqiptar laget nga plazhet ranore të detit Adriatik dhe nga plazhet me guralecë të detit Jon, duke bërë një ndërthurje ideale të rivierës mbresëlënëse shqiptare.

Shqipëria ka brigje detare të mrekullueshme dhe relieve malore ku ndërthuren vargmalet në jug me Alpet në veri. Në këtë vend, të gjithë vijnë me kuriozitetin për të eksploruar të panjohurat e natyrës unike dhe largohen si miq që me padurim presin rikthimin.
AKTIVITETET ATRAKSIONE TURISTIKE NË JUG PALASA SHQIPËRIA
palasa ATRAKSIONE TURISTIKE NË JUG PALASA AKTIVITETET Palasa ndodhet sapo zbret nga Parku Kombëtar i Llogarasë, midis qytetit të Vlorës dhe Sarandës. Brigjet përrallore të Palasës, ndërthurur me ujin e pastër të detit Jon, e bëjnë atë një nga fshatrat më të vizituar të jugut të Shqipërisë. PALASA SHQIPËRIA southern attractions Green Coast Destination Southern Attractions ATRAKSIONE TURISTIKE NË JUG Jugu i Shqipërisë është destinacioni i duhur për shpirtin aventuresk të gjithësecilit. Aty do të gjeni kështjella të periudhave të ndryshme historike, parqe arkeologjike e natyrore, si dhe qytete bregdetare turistike. Përgatituni për pushime të paharrueshme! ATRAKSIONE TURISTIKE NË JUG AKTIVITETET PALASA SHQIPËRIA activities Green Coast Activities Paragliding AKTIVITETET Palasa është vendi ideal për një shumëllojshmëri aktivitetesh që Green Coast organizon përgjatë gjithë vitit për rezidentët e tij.
Aty keni mundësinë për të marrë pjesë në sporte të ndryshme ujore, si zhytje, lundrim, etj. Gjithashtu, shumë aktivitete të tjera si hiking apo hedhje me parashutë, organizohen në këtë zonë.
ATRAKSIONE TURISTIKE NË JUG AKTIVITETET PALASA SHQIPËRIA