Gjatë muajit Shkurt në Zyrih, Zvicër u organizua eventi “Mundësitë e investimit në Green Coast Resort and Residences në Shqipëri” i cili kishte për qëllim promovimin e Shqipërisë dhe të turizmit shqiptar e në mënyrë të veçantë të projektit Green Coast.

Në këtë event ishin të ftuar përfaqësues të trupave diplomatike, përfaqësues të kompanive të huaja, kryesisht investitorë dhe operatorë në fushën e turizmit, përfaqësues të shoqatave të ndryshme, gazetarë etj.

Green Coast Resort and Residences tërhoqi vëmendjen e audiencës dhe u vlerësua maksimalisht si projekti më elitar dhe me ndikimin më të madh në zhvillimin e turizmit në Shqipëri. Gjithashtu u vlerësuan edhe programet inovatore që Green Coast po implementon për here të parë në Shqipëri të tilla si Programi i Qiradhënies, ”Pronësia e pushimeve” dhe ”Shkëmbimi i Pushimeve”.