The 1 km long Promenade is currently open to both residents and visitors offering different bars, beach bars and restaurants. It features a vast range of commercial units with different services such as: 

 • Bars
 • Restaurants
 • SPA
 • Supermarket
 • Pharmacy
 • Tobacco Shop & Spirits
 • Accessories Shop
 • Spar Supermarket
 • Yogurteria
 • ATM: Tirana Bank & Raiffeisen Bank
 • Reception, 24/7 for residents and customers
 • Dedicated parking for bicycles
 • Dedicated parking for buggy
 • Dedicated parking for vehicles
 • Service facilities for P.A.K.

A SOCIAL HEAVEN

When you think of Green Coast Resort & Residences, think of a small seaside town, where your well-being is at the center of our services. On the elegantly designed promenade along the shore, you have the opportunity to enjoy a high-quality time. Residents and visitors have direct access to all services and amenities placed on the promenade. There you will find bars, beach bars, restaurants that offer a Mediterranean cuisine. You will also find a supermarket and a Yogurteria. The promenade does not lack nightlife either. The open-air theater is the center of activities that will accompany you during your vacations through shows, summer cinema and various events.

Slide Green Coast Promenade Nazar Beach Albania "Nazar” by Green Coast
– Beach bar
For several years now it has been known for its luxurious and refined style. In Nazar, the beach is an adventure by day and a party by night.

The delicacy of the Italian cuisine combines the taste of the sea with the organic ingredients and fresh products of the area serving them artistically on the plate. Nazar offers exclusively a package of premium services such as a Bamboo SPA, massage and treatments, but also the "accessories shop" corner for anyone who cares to add elegance to their appearance.

Nature-friendly materials, such as wood, straw, stone and the warm colors of the earth combines together to represent an original and attractive style.

The greenery used is a combination of tall palms with low vegetation that gives "Nazar beach" a freshness and an exotic atmosphere through the shades.
https://greencoast.al//wp-content/uploads/2021/02/this6-scaled.jpg
https://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/2b_.jpg
https://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/2c_.jpg
https://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/3a_.jpg

ULLIRI RESTAURANT

Ulliri Restaurant is the most special gastronomy experience on the south coast of Albania. At Ulliri, the menu focuses on meat products. The satisfying taste of the meat of American Black Angus, French Angus or French Limus, will stay on your mind for a long time. This restaurant is famous for preparing burgers and BBQ. Its aim is to welcome all those who know how to enjoy the high-quality of life.

SKYSPORTS CENTER

For those seeking adrenaline, SkySports Center is the very first sport center in the Albanian riviera. The center is managed by certified sports professionals. This site also features a bar anda restaurant. SkySports is located right beside Caesar’s monument, as soon as you enter the promenade.

SHALOM BEACH BAR

Combined with a relaxing oriental atmosphere and good music, “Shalom” offers a bar-restaurant, where the cuisine and drinks are according to the customers wishes and needs.

BOHEMIAN BEACH BAR

The bohemian style is exclusive to BOHEMIAN. Delicious food, cocktails & cosmopolitan music awaits you there.

CALME

The beach bar and restaurant “Calme”, represents a peaceful and elegant beach. Its restaurant provides an ‘a la carte’ menu with Italian and seafood cuisine. The site also features a beach SPA where you can relax after a wonderful beach day.

CAPRI BEACH BAR

Offers new surprises every day through authentic cocktails and refined food. You can relax on the premises of this beach bar while enjoying the beautiful panorama of the sea.

SPAR Albania Market

SPAR Market ju mirëpret çdo ditë të javës në shëtitoren e Green Coast Resort & Residences. Në SPAR konsumatorët mund të gjejnë shumëllojshmëri produktesh dhe ofertash me një shërbim cilësor.

Enjoy fine cigars and spirits – Refine your taste!

Në shëtitoren e Green Coast ndodhet dyqani i “Enjoy fine cigars and spirits”, aty ku do të gjeni një shumëllojshmëri produktesh tobacco & spirits, sipas dëshirave tuaja.

ATM: Tirana Bank & Raiffeisen

Rrjetet e ATM të dy bankave të mirënjohura, Tirana Bank & Raiffeisen Bank, ndodhen në shëtitoren e Green Coast.

Farmacia FarmaNET

Të gjithë rezidentët dhe vizitorët e Green Coast kanë mundësinë të gjejnë produktet farmaceutike për të cilat kanë nevojë në farmacinë prestigjoze FarmaNet Albania, e cila ndodhet në shëtitore.

Yogurteria

Në dyqanin e Yogurteria që ndodhet në shëtitore të gjithë mund të shijojnë një shumëllojshmëri ëmbëlsirash, yogurte, akullore, etj.

Bare & Restorante

Pushuesit e Green Coast do të gjejnë në shëtitore një shumëllojshmëri Beach Bar-esh, ku mund të shijojnë një koktejl apo gastronominë që ofrojnë restorantet aty pranë. “Nazar” by Green Coast; Ulliri Restaurant; Shalom Beach Bar; Bohemian Beach Bar; Calme; Capri Beach Bar (mendoj se të gjitha baret & restorantet duhet të vendosen me një hyperlink që të çon tek përshkrimi i secilës prej tyre që ndodhet më poshtë në faqen e web-in).

SPA

SPA Bamboo Villa vjen si një ambient relaksues në Green Coast Resort & Residences. Aty do të gjeni ekskluzivisht një paketë shërbimesh premium, si Bamboo SPA, ku ofrohen masazhe dhe trajtime për të gjithë pushuesit. Po ashtu, një njësi shërbimi për Bamboo SPA ndodhet edhe tek “Nazar” by Green Coast.

Shërbime stafi

Green Coast Resort & Residences ofron ekskluzivisht për banorët e tij shërbime të ndryshme: Baywatch; Pastrim plazhi, Desinfektimi i ambienteve, Trajtimi i ujit të dusheve; Siguri 24/7; Shërbime pastrimi; Shërbime Gjelbërimi.

Recepsion 24/7

Recepsion me një staf të dedikuar 24/7, për t’ju përgjigjur çdo nevoje a pyetje të klientëve.

Shërbim buggy

Banorëve dhe vizitorëve të Green Coast u lehtësohet lëvizja brenda resortit falë shërbimit buggy. Ky shërbim ofrohet çdo 20 minuta për të gjithë pushuesit dhe është një nga mënyrat e transportit më të preferuara në Green Coast.

Parkim i dedikuar për biçikleta

Të gjithë përdoruesit e biçikletave do të gjejnë një vend të dedikuar në shëtitoren e Green Coast për të parkuar biçikletat.

Parkim i dedikuar për automjete

Në Green Coast të gjithë rezidentët, por edhe vizitorët, do të kenë mundësinë e parkimit të dedikuar për mjetet e tyre.

Qendra Sportive

E drejtuar nga profesionistë të certifikuar të sporteve, qendra e parë sportive në rivierën shqiptare, SkySports Center, vjen në Green Coast për të gjithë pushuesit që duan adrenalinën. Paragliding; kayak tandem; jet ski; zhytje; kanoe, peshkim; volejball plazhi e shumë shërbime të tjera sportive ofrohen në shëtitore.

Kënde Lojërash

Në Green Coast ka hapësira të dedikuara për më të vegjlit, të cilat ndodhen pranë Bohemian Beach Bar, në shëtitore.

Siguri 24/7

Siguria juaj është prioritet! Perimetri i resortit ruhet nga një sistem sigurie 24/7. Kjo garantohet nga një flotë e tërë e “Global Security”, që i është dedikuar mbarëvajtjes së sigurisë.

Ambiente shërbimi për P.A.K

Në Green Coast gjenden ramp për personat me aftësi të kufizuara, që ndodhen përgjatë shëtitores dhe shtrihen deri afër bregut të detit.

Plazhi i Çezarit

Plazhi i Çezarit shtrihet përgjatë bregdetit të mrekullueshëm të Palasës. Ai ndodhet në qendër të shërbimeve të shëtitores. Jemi kujdesur që plazhi të ketë Baywatch të dedikuar për pushuesit, çadër e shezlogë, si dhe mirëmbajtje të vazhdueshme nga stafi i resortit.

Helipadi

Një sheshpushim publik për helikopterët, administruar nga QSHIP. Helipadi është në shërbim aktiv, pranë Qendrës së Shërbimeve të Integruara dhe afër shëtitores së Green Coast.

Amfiteatër

Teatri i hapur që ndodhet në shëtitore është qendra e aktiviteteve që shoqërojnë pushimet tuaja përmes shfaqjeve, kinemasë verore dhe eventeve të ndryshme.

QSHIP

Qendra e Shërbimeve të Integruara në Palasë përfshin polici, zjarrfikëse dhe mjekë. Kjo qendër ndodhet disa metra larg shëtitores dhe Green Coast.

Accessories Shop

Aksesorë dhe veshje të cilat ofrojnë stilin veror do t’i gjeni pranë “Nazar” by Green Coast. Tek Bohemian Shops do të gjeni një dyqan që ka si ekskluzivitet çanta dhe kapele.

Biblioteka

Leximi i një libri të bukur anës detit është një nga aktivitetet më relaksuese të pushimeve. Libraria e shtëpisë botuese “Albas” ndodhet në plazh, shumë pranë Shëtitores së Green Coast, ku mund të zgjidhni mes shumëllojshmërisë së librave.