NA KONTAKTONI

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje në lidhje me akomodimin.
Qëndroni me ne!

Vendndodhja jonë

Palasë,  Shqipëri

Na telefononi

Shërbim klienti: + 355 69 80 14 999
Recepsion + 355 69 40 45 433

Na kontaktoni

Për të kontaktuar ekipin tonë ju lutemi
dërgoni një email

sales@greencoast.al
reception@greencoast.al
info@greencoast.al

Dërgo një mesazh

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë. Ne jemi gjithmonë këtu për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja.  Slide   Dërgo një mesazh
   Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë. Ne jemi gjithmonë këtu për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja.

   MOTI AKTUAL

   GREEN COAST

   Find us on map
   Palasa, SHQIPERIA

   REGJISTROHU

   Regjistrohu për lajme dhe oferta speciale