ZGJIDHNI TIPOLOGJINË
QË JU PËRSHTATET

elite Green Coast Elite Deluxe Villas Interior VILAT ELITE DELUXE Vilat Elite Deluxe janë të vendosura në vijën e parë të resortit, duke shijuar privilegjin e afërsisë me plazhin.

Këto vila luksoze, përbëhen nga dy kate dhe sigurojnë hapësirën më të madhe të brendshme dhe të parcelës së oborrit krahasuar me tipet e tjera të vilave në Green Coast. Arkitektura e tyre bashkëkohore është e thjeshtë me linja të pastra dhe dritare të mëdha, të cilat ofrojnë një pamje të detit që të lë pa frymë.
VILAT 4-FAMILJARE
VILAT TWIN
VILAT INDIVIDUALE VILAT ELITE DELUXE
individual Green Coast Carousel 4 Family VILAT INDIVIDUALE Vilat individuale janë pozicionuar në 3 rreshtat e parë të Green Coast duke qenë në të njëjtën kohë pranë detit dhe mjaftueshëm larg plazhit, për të krijuar një tërheqje më intime për ata që vlerësojnë më shumë privatësi.

Edhe pse në përmasa më të vogla se Elite Villas, zona përreth e tokës është e përshtatshme për ndërtimin e sheshit të lojërave për fëmijë dhe një pishinë.

Secila vilë ka hapësirën e saj të parkimit.
VILAT 4-FAMILJARE
VILAT TWIN
VILAT INDIVIDUALE VILAT ELITE DELUXE
twin Green Coast Twin Villas 2 VILAT TWIN
Vila Twin gjenden në zemër të Green Coast, në pozicione të ndryshme të projektit. Nga dritaret e dhomës së gjumit, mund të shijosh pamje të mrekullueshme nga lindja e diellit mbi mal dhe perëndimin e diellit në detin Jon. Pozicioni i vilave ndihmon për krijimin e intimitetit të një shtëpie pushimi.

Secila vilë ka hapësirën e saj të parkimit.
VILAT 4-FAMILJARE
VILAT TWIN
VILAT INDIVIDUALE VILAT ELITE DELUXE
4 family Green Coast Carousel 4 Family 1 VILAT 4-FAMILJARE
Vilat 4-Familjare në Green Coast ndajnë të njëjtin stil unik si vilat e tjera, me arkitekturë bashkëkohore, oborr privat dhe pamje panoramike të detit. Ato janë të vendosura në linja të ndryshme të projektit, duke ofruar mundësinë e zgjedhjes.

Këto lloj vilash janë më të vogla dhe të përballueshme, shumë të përshtatshme për çiftet e reja dhe familjet e vogla.

Secila njësi ka hapësirën e vet të parkimit.
VILAT 4-FAMILJARE
VILAT TWIN
INDIVIDUAL VILLAS VILAT ELITE DELUXE

SHËRBIME PËR VIZITORËT

SHËRBIMET E RECEPSIONIT

 • Regjistrim në privatësi
 • Concierge
 • ATM/Bankomat
 • Ruajtje e bagazheve
 • Regjistrim ekspres
 • Recepsion 24 orë
 • Siguri e përgjithshme 24 orë

GJUHËT E KOMUNIKUARA

 • Shqip
 • Anglisht
 • Italisht
 • Greqisht

TRANSPORTI

 • Pritje në aeroport, me pagesë
 • Dërgim në aeroport, me pagesë
 • Parkim falas vetëm për vizitorët qeramarrës

USHQIME DHE PIJE

Falë partneritetit mes Green coast dhe disa njësive në Plazhin e Çezarit, vizitorët mund të përfitojnë prej paketave ushqimore me çmime të zbritura të mundshme në:

 • Nazar beach
 • Calme
 • SkySports
 • Ulliri
 • Njësi të tjera

Shërbimi i ushqimit në dhomë është i mundur.

SHËRBIMI I TRANSPORTIT ME BUGGY

Ju mund të përdorni shërbimin Buggy gjatë turneve periodike përgjatë gjithë ditës. Krahas hapësirës së parkimit të dedikuar vilës ku qëndroni, ju mund të përdorni parkimin privat të pozicionuar në shëtitore.

Për më tepër, shërbimi Buggy on call do të jetë në dispozicion për të gjithë vizitorët brenda zonës rezidenciale si dhe në shëtitore.

PAKETA USHQIMI

Falë partneritetit midis Green Coast dhe njësive të zgjedhura në plazhin e Çezarit, të gjithë vizitorët mund të përfitojnë nga paketat ushqimore me çmime të zbritura preferenciale, aktualisht të mundshme në:

 • Nazar by Green Coast
 • Ulliri
 • Calme
 • SkySports
 • Bohemian Sophie
 • Njësi të tjera shërbimi

SHËRBIME SPORTIVE DHE UDHËTIMI DITOR

Përveç kësaj, të gjithë mysafirët mund të përfitojnë nga grupi sportiv i shërbimeve të ofruara në njësinë SkySports, duke përfshirë:

 • Paragliding
 • Zhytje me maskë
 • Kanoe / kajak
 • Banane me ajër
 • Peshku Fluturues
 • Ringo me anije
 • Peshkimi me shtizë
 • Jetski

Të gjithë mund të vizitojnë gjirin e Gramës ose Shpellën e Piratëve me çmime të reduktuara në SkySports Unit. Udhëtimi vajtje-qëndrim-kthim.

SPA

Masazhe të ndryshme ofrohen me tarifa të reduktuara në plazhin Calme.
Të gjitha shërbimet e mësipërme mund të rezervohen duke telefonuar recepsionin ose numrin e mëposhtëm: +355694045433