fbpx

News AL2021-11-23T13:56:11+00:00

Në vitin e katërt radhazi, Bursa “Green Coast” u akordua për studentët më të mirë të degës “Menaxhim Turizmi”, program master pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

February 3rd, 2022|

Në vitin e katërt radhazi, Bursa “Green Coast” u akordua për studentët më të mirë të degës “Menaxhim Turizmi”

Me zhvillimin e “MGallery Hotel” rriten benefitet e banorëve dhe vizitorëve në Green Coast Resort & Residences

September 1st, 2021|

  Vizitorët e huaj, qofshin poetë, tregtarë, aventurierë a turistë,

Go to Top