Shëtitorja 1 km e gjatë është e hapur për banorët dhe vizitorët. Ajo rrethohet në të dyja krahët nga njësi tregtare dhe hapesira çlodhëse dhe argëtuese.
Shëtitorja përmban një gamë të gjerë të njësive tregtare dhe jo vetëm:

 • Bare
 • Restorante
 • SPA plazhi
 • Supermarket
 • Qendra sportive duke përfshirë: paragliding, Kayak tandem, sporte ujore, jet ski, voleyball plazhi, taekwondo, zhytje, kanoe, windsurf, peshkim dhe shumë më tepër
 • Plazh për banorët
 • Parkim makinash
 • Siguri 24h
 • Kënd lojërash për fëmijë (Restorant Ulliri)
 • ATM 24 orë (Tirana Bank & Raiffeisen Bank)

Krahas njësive të mësipërme, shërbime shtesë do të ofrohen në ambiente të afërta, duke përfshirë:

 • Një vend-ulje për helikopterë (Helipad)
 • Një qendër shëndetësore
 • Pikë kontrollit kufitar & stacion policor

NJË PARAJSË SHOQËRORE

Kur mendoni për Green Coast Resort and Residences, mendoni për një qytet të vogël të bukur gëzimi, ku mirëqenia juaj vlerësohet më së shumti. Në shëtitoren e dizajnuar mirë përgjatë plazhit, ju keni mundësinë të kaloni më shumë kohë me miqtë tuaj dhe kompaninë e njohjes. Banorët dhe vizitorët e Green Coast kanë qasje të lehtë në të gjitha objektet e vendosura në Shëtitore, të tilla si Bare, Bare Beach, Restorante, supermarket, qendër sportive. Një amfiteatër i madh i rezervuar për shfaqje dhe projeksione filmash, bare të ndryshme, restorante tradicionale dhe gustatorë do të pasurojnë përvojën e jetës së natës.

Slide Green Coast Promenade Nazar Beach Albania NAZAR BEACH Kombinimi i materialeve natyrore të tilla si druri dhe kashtë, dhe zgjedhjen e ngjyra të ngrohta të tokës pasqyrojnë një stil origjinal, gjoja thjeshtë, por shumë mahnitëse. Gjelbërimi i përdorur, me palma të larta dhe bimësi të ndryshme të ulëta, jo vetëm që i japin Plazhit Nazar një pamje të mrekullueshme dhe atmosferë ekzotike, por ofrojnë gjallëri dhe freski përmes lojës me hije të lehta.Kjo arratisje e përsosur në plazhin e Palasës është projektuar nga AK Architects, një kompani greke e specializuar në projekte të ngjashme në Ishujt Grekë.
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2021/02/this6-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/2b_.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/2c_.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/3a_.jpg

http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/3b_.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/3c_.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/4a_.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_0220-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_0225.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_0265.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_0272-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_0271-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_0275-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_0279-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_0301-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_0311-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8086-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/5-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/adscxd-c-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8087-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8089.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_2391.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_2503.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_2513.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_2515.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_2520.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_2521.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8035.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8069-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8082.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8120-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8129.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8133.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8134-scaled.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8149.jpg
http://greencoast.al//wp-content/uploads/2020/12/AND_8090.jpg

MORE UNITS

SKYSPORTS CENTER

Për ata që kërkojnë adrenalinë, qendra SkySports është qendra e parë sportive në Shqipëri. Qendra drejtohet nga profesionistë të certifikuar të sporteve. Qendra përmban gjithashtu një bar dhe restorant me pizza dhe ushqim lokal, të hapur për mëngjes, drekë dhe darkë. Skysports ndodhet pikërisht pranë vendit të parkimit dhe monumentit të monedhës së Çezarit sapo hyn në shëtitore.

ULLIRI RESTAURANT

Ulliri Restaurant është eksperienca më e veçantë e gastronomisë në bregdetin e jugut. Tek Ulliri menuja ka në qendër mishin. Servirur midis pastave me delikatesë italiane dhe garniturës plot fantazi, mishi i Black Angus-it amerikan, Angus-it francez apo Limusin francez, do t’ju mbetet në mend gjatë. I famshëm për përgatitjen e burgers dhe BBQ, Ulliri synon të mirëpresë të gjithë ata që dinë të shijojnë cilësinë e jetës.

ELITE

Nëse kërkoni një tjetër restorant dhe bar plazhi të hapur gjatë gjithë ditës, “Elite” është një tjetër zgjedhje alternative që u ofron vizitorëve të saj ushqime deti, pizza dhe kuzhinë italiane. Vendi ndodhet pikërisht përpara supermarketit menjëherë pas hyrjes në shëtitore.

SOPHIE CAFFE

Ju mund të shijoni ushqime të thjeshta dhe pije në një nga markat më të dashura në Shqipëri, “Sophie Caffe”, duke prezantuar në Green Coast stilin e saj origjinal Bohem. Ju do ta njihni lehtësisht stilin e kasolles, e dyta njësi pasi të keni hyrë në shëtitore.

CALME

Bari dhe restoranti tjetër i plazhit quhet “Calme”, dhe përfaqëson qetësi dhe elegancë, i dallueshëm prej shezlloneve blu. Restoranti ofron një menu ‘a la carte’ me kuzhinë italiane dhe ushqim deti. Njësia përmban gjithashtu një SPA plazhi ku mund të relaksoheni më shumë pas një dite të mrekullueshme.