Një investim i zgjuar

Programi i Qiradhënies

Green Coast është një prej resorteve më elitare në Ballkan, përqafuar nga deti i kristaltë nga njëra anë dhe nga malet e kodrat e gjelbërta nga ana tjetër.

Lexo më Shumë
Vacation Ownership

Vacation Ownership është një koncept inovativ mbi blerjen e kohës së pushimeve, ku pushuesit mund ta blejnë atë në periudha të ndryshme të jetës së tyre, por me çmimet aktuale. Ata të cilët dëshirojnë të kenë një shtëpi të dytë dhe të shijojnë këtë stil jetese në ambiente pushimesh me pronësi të përbashkët, mund të përfshihen në Platformën e Pronësisë së Pushimeve duke blerë kohën e pushimeve, pa qënë e nevojshme pagesa e vlerës së plotë të shtëpisë.

Lexo më Shumë
Financimi Pronës

Falë partneritetit me bankat kryesore në Shqipëri, tashmë mund të keni vilën tuaj të ëndrrave në Palasë, perla e detit Jon. Green Coast ofron lehtësira investimi për ju duke mbuluar kolateralin edhe para përfundimit të ndërtimit të pronës.

Lexo më Shumë