MIRËSEVINI NË
GREEN COAST RESORT AND RESIDENCES

Green Coast konsiderohet si destinacioni kryesor i rivierës së jashtëzakonshme shqiptare, duke ofruar cilësinë më të lartë të jetesës në një arkitekturë bashkëkohore, frymëzuar nga vlerat tradicionale të zonës. Një projekt unik për ata që duan të shijojnë natyrën dhe bukurinë e rivierës së mrekullueshme shqiptare gjatë gjithë vitit, në harmoni me arkitekturën moderne të dizajnit, frymëzuar nga tradita. Një plazh i bukur me guralecë të bardhë qëndron i rrethuar nga ujëra blu e turkuazë dhe kodra të gjelbëruara, duke e bërë këtë zonë një destinacion ëndrrash jo vetëm për pushime, por edhe për të jetuar.

Slide Green Coast Villa Interior PUSHIME QË JU RIGJENEROJNË
Green Coast Residences VILA PËR QIRADHËNIE
  • VILAT ELITE DELUXE
  • VILAT TWIN
  • VILAT INDIVIDUALE
  • VILAT 4-FAMILJARE
  • Slide Green Coast Promenade Social Paradise NJË PARAJSË SHOQËRORE Shëtitorja Green Coast Kur mendoni për Green Coast Resort and Residences, mendoni për një qytezë të vogël të gëzueshme ku mirëqenia juaj vlerësohet mbi çdo aspekt tjetër.

    Banorët dhe vizitorët e Green Coast kanë akses në njësi të ndryshme shërbimi në shëtitore si:
    Bare, Restorante, Supermarket, Qendër Sportive, etj.